Reception

 

Foreningen Peter Lang 2013 blev formelt stiftet d. 7. februar 2013. Den første aktivitet bliver en reception, hvor Peter Lang (in absentia) vil få overrakt en ærespris.

 

 

Reception i anledning af stiftelsen af Foreningen Peter Lang 2013

 

Tid:

Fredag d. 15. marts 2013 kl. 16.00 – 19.00

 

Sted:

Rambøll Management Consulting/Attractor

Hannemanns Allé 53, 2300 København S, Danmark

 

 

Du er hjertelig velkommen til receptionen, hvis du kan tilslutte dig foreningens formål, gerne vil være/er medlem og/eller gerne vil yde en donation.

 

På receptionen vil vi tre initiativtagere informere om foreningens formål, vedtægter, formelt overrække foreningens ærespris til Peter Lang (in absentia) og fortælle om fremtidige måder, hvorpå man kan bidrage til foreningens arbejde.

 

Der vil være festtale ved Benedicte Schilling og Jacob Storch. 

 

På receptionen vil der også blive lejlighed til, at de deltagere, der ønsker det, kan sige et par ord (max. 3 min.) til Peter Lang om hans personlige betydning for dem. Taler og vidnesbyrd vil blive optaget af et videohold, som Rambøll stiller til rådighed. Video-optagelserne vil Peter Lang kunne se på, når æresprisen overrækkes til ham i april måned i London, og filmen vil også senere blive lagt ud på denne hjemmeside.

 

Til receptionen vil vi også få taget et godt billede af os alle sammen. Billedet vil danne grundlag for udfærdigelsen af det Certifikat, som vil være det synlige bevis på den ærespris (”Nobelpris”), som vil blive overrakt Peter Lang i London ved en privat ceremoni (efter Peters ønske). Der vil også blive taget billeder til brug for hjemmesiden og det yderligere arbejde for foreningens virke. 

 

Tilmelding til receptionen skal ske senest d. 10. marts 2013 af hensyn til den praktiske planlægning, som Rambøll så velvilligt har påtaget sig for at støtte det gode formål. Meld dig og kollegerne til ved at sende en e-mail til en af nedenstående personer med oplysning om fulde navne og e-mail adresser på alle dem, som deltager i receptionen. 

 

Med venlig hilsen

Initiativtagerne til Foreningen Peter Lang 2013 

Benedicte Schilling, Vibe Strøier og Gitte Haslebo

 

 

Benedicte Schilling e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Vibe Strøier e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Gitte Haslebo e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.